22.1 C
Los Angeles
20 Temmuz 2024
spot_img

Gündem

UEFA EURO 2024 Fikstürü: Maçlar Ne Zaman ve Nerede?

Tabii, tüm bu şehirler için saat farklarını göz önünde bulundurarak UEFA EURO 2024 maç programını düzenleyebilirim. İşte her şehir için saat farkları:

UEFA EURO 2024, 14 Haziran Cuma günü Münih’te başlıyor ve 14 Temmuz Pazar günü Berlin’deki finalle sona eriyor. Tarihler, mekanlar ve maç programını inceleyin.


UEFA EURO 2024 Maç Programı

EURO 2024 MAÇ TAKVİMİ VE FİKSTÜR

Maç Takvimi

  • 1. Grup Maçları: 14-18 Haziran 2024
  • 2. Grup Maçları: 19-22 Haziran 2024
  • 3. Grup Maçları: 23-26 Haziran 2024
  • Son 16 Turu: 29 Haziran – 2 Temmuz 2024
  • Çeyrek Finaller: 5-6 Temmuz 2024
  • Yarı Finaller: 9-10 Temmuz 2024
  • Final: 14 Temmuz 2024

EURO 2024 Fikstürü

1. Grup Maçları

  • 14 Haziran
    • A Grubu: Almanya – İskoçya (Münih, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
  • 15 Haziran
    • A Grubu: Macaristan – İsviçre (Köln, 15:00)
      • CET: 15:00
      • Türkiye: 16:00
      • Los Angeles: 06:00
      • New York/Miami: 09:00
      • Chicago/Houston: 08:00
    • B Grubu: İspanya – Hırvatistan (Berlin, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • B Grubu: İtalya – Arnavutluk (Dortmund, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
  • 16 Haziran
    • D Grubu: Polonya – Hollanda (Hamburg, 15:00)
      • CET: 15:00
      • Türkiye: 16:00
      • Los Angeles: 06:00
      • New York/Miami: 09:00
      • Chicago/Houston: 08:00
    • C Grubu: Slovenya – Danimarka (Stuttgart, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • C Grubu: Sırbistan – İngiltere (Gelsenkirchen, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
  • 17 Haziran
    • E Grubu: Romanya – Ukrayna (Münih, 15:00)
      • CET: 15:00
      • Türkiye: 16:00
      • Los Angeles: 06:00
      • New York/Miami: 09:00
      • Chicago/Houston: 08:00
    • E Grubu: Belçika – Slovakya (Frankfurt, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • D Grubu: Avusturya – Fransa (Düsseldorf, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
  • 18 Haziran
    • F Grubu: Türkiye – Gürcistan (Dortmund, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • F Grubu: Portekiz – Çekya (Leipzig, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00

2. Grup Maçları

  • 19 Haziran
    • B Grubu: Hırvatistan – Arnavutluk (Hamburg, 15:00)
      • CET: 15:00
      • Türkiye: 16:00
      • Los Angeles: 06:00
      • New York/Miami: 09:00
      • Chicago/Houston: 08:00
    • A Grubu: Almanya – Macaristan (Stuttgart, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • A Grubu: İskoçya – İsviçre (Köln, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
  • 20 Haziran
    • C Grubu: Slovenya – Sırbistan (Münih, 15:00)
      • CET: 15:00
      • Türkiye: 16:00
      • Los Angeles: 06:00
      • New York/Miami: 09:00
      • Chicago/Houston: 08:00
    • C Grubu: Danimarka – İngiltere (Frankfurt, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • B Grubu: İspanya – İtalya (Gelsenkirchen, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
  • 21 Haziran
    • E Grubu: Slovakya – Ukrayna (Düsseldorf, 15:00)
      • CET: 15:00
      • Türkiye: 16:00
      • Los Angeles: 06:00
      • New York/Miami: 09:00
      • Chicago/Houston: 08:00
    • D Grubu: Polonya – Avusturya (Berlin, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • D Grubu: Hollanda – Fransa (Leipzig, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
  • 22 Haziran
    • F Grubu: Gürcistan – Çekya (Hamburg, 15:00)
      • CET: 15:00
      • Türkiye: 16:00
      • Los Angeles: 06:00
      • New York/Miami: 09:00
      • Chicago/Houston: 08:00
    • F Grubu: Türkiye – Portekiz (Dortmund, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • E Grubu: Belçika – Romanya (Köln, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00

3. Grup Maçları

  • 23 Haziran
    • A Grubu: İsviçre – Almanya (Frankfurt, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
    • A Grubu: İskoçya – Macaristan (Stuttgart, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
  • 24 Haziran
    • B Grubu: Hırvatistan – İtalya (Leipzig, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
    • B Grubu: Arnavutluk – İspanya (Düsseldorf, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
  • 25 Haziran
    • D Grubu: Hollanda – Avusturya (Berlin, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • D Grubu: Fransa – Polonya (Dortmund, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • C Grubu: İngiltere – Slovenya (Köln, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
    • C Grubu: Danimarka – Sırbistan (Münih, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
  • 26 Haziran
    • E Grubu: Slovakya – Romanya (Frankfurt, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • E Grubu: Ukrayna – Belçika (Stuttgart, 18:00)
      • CET: 18:00
      • Türkiye: 19:00
      • Los Angeles: 09:00
      • New York/Miami: 12:00
      • Chicago/Houston: 11:00
    • F Grubu: Çekya – Türkiye (Hamburg, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00
    • F Grubu: Gürcistan – Portekiz (Gelsenkirchen, 21:00)
      • CET: 21:00
      • Türkiye: 22:00
      • Los Angeles: 12:00
      • New York/Miami: 15:00
      • Chicago/Houston: 14:00

27 ve 28 Haziran’daki dinlenme günleri

Latest Posts

spot_img

Kaçırmayın

Bu özel Listeye KATILIN

Amerika'dan en özel, en farklı bilgiler, duyurular sadece burada.