22.1 C
Los Angeles
20 Temmuz 2024
spot_img

Gündem

Türkiye’nin UEFA EURO 2024 Maç Programı! İşte Tarihler ve Saatler

UEFA EURO 2024’te Türkiye’nin oynayacağı maçların tarihleri ve saatleri belli oldu.

Milli takımımız, bu yıl turnuvada güçlü rakiplerle karşı karşıya gelecek.

Karşılaşmaları Türkiye’de TRT’den Amerika’da Fox Sports USA English, fubo TV, VIX ‘dan izleyebilirsiniz.

İşte Türkiye’nin grup aşamasındaki maç programı:

  • 18 Haziran Salı
  • Türkiye (TUR) – Gürcistan (GEO) | Dortmund 
    • CET: 18:00
    • Türkiye: 19:00
    • Los Angeles: 09:00
    • New York/Miami: 12:00
    • Chicago/Houston: 11:00
  • 22 Haziran Cumartesi
  • Türkiye (TUR) – Portekiz (POR) | Dortmund 
    • CET: 18:00
    • Türkiye: 19:00
    • Los Angeles: 09:00
    • New York/Miami: 12:00
    • Chicago/Houston: 11:00
  • 26 Haziran Çarşamba
  • Çekya (CZE) – Türkiye (TUR) | Hamburg
    • CET: 21:00
    • Türkiye: 22:00
    • Los Angeles: 12:00
    • New York/Miami: 15:00
    • Chicago/Houston: 14:00

Milli takımımıza başarılar dileriz. Tüm futbolseverleri bu heyecan verici maçları izlemeye davet ediyoruz. Türkiye’nin zaferine tanıklık etmek için ekran başında yerinizi alın!

Latest Posts

spot_img

Kaçırmayın

Bu özel Listeye KATILIN

Amerika'dan en özel, en farklı bilgiler, duyurular sadece burada.